Program


Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta

Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta

BÁGYI BALÁZS NEW QUARTET FEAT. POCSAI KRISZTA: TRIBUTE TO ELLA
Lemezbemutató koncert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 14. szombat, 20:00

Pocsai Kriszta – ének
Soso Lakatos Sándor – szaxofon
Oláh Dezső – zongora
Oláh Péter – bőgő
Bágyi Balázs – dob

Ella Fitzgerald, a jazz nagyasszonya nagysága előtti tisztelgés az album, amelyen kiváló szerzőktől származó kedvenc dalai szólalnak meg. Ezek többsége az 1956-ban megjelent Ella & Louis című lemezen található, de rákerült a korongra olyan klasszikus sztenderd is, mint a How High the Moon. Bár a Bágyi Balázs New Quartet eddigi megjelenései teljes mértékben saját kompozíciókat tartalmaztak, a zenekar számára ugyanolyan öröm a hagyományos mainstream játék is. A swinges karakterű többi számtól némileg eltér a záró kompozicóként elhangzó darab, a „The Nearness of You”, ennek feldolgozása és előadásmódja közelebb áll a zenekar saját stílusához és hangzásvilágához.

Ajánlatunk


A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú zene jellemzi a Jack Holler sajátságos stílusát, amelyet a zenekar a következőképp jellemez: "Heartbroken Rhythm Syndrome": A zenekar jelenleg első nagylemezének megjelentetése mellett, új magyar nyelvű dalokon is dolgozik.

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Ajánló


Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!