Program


Aktuális előadásokTalán mindenki életében eljön az a pont, amikor legszívesebben visszaköltözne a gyerekszobájába és végignézné élete legfontosabb döntéseit. Az előadás főszereplője, a kisgyerekes, képzőművész Vera arra keresi a választ, hogy miért úgy történtek vele a dolgok, ahogy. Az előadás egy válás története, de annál még sokkal több. Szó van benne elnémulásról és szembenézésről, emlékekről, lazaságról, hóhullásról és kánikuláról, de legfőképpen az önmagunkhoz való hazatalálásról.
Halász Rita Mély levegő c. regényével 2021-ben elnyerte a Margó-díjat és felkerült a Libri Irodalmi Díj 10-es listájára is.
Pálos Hanna színész, a budapesti Katona József Színház tagja jelentős szerepek nagyszínpadi megformálása után most egy sokkal intimebb és személyesebb produkcióban látható.

JÁTSSZA: Pálos Hanna

Nagybőgőn közreműködik: Csizmás András
Színpadra alkalmazta: Zsigó Anna, Pálos Hanna
Látvány: Keresztesova Veronika
Dramaturg: Zsigó Anna
Asszisztens: Dicső Dorka
Plakátfotó: Bartha Máté
Producer: Orlai Tibor

Az Orlai Produkció előadása.

Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül.
esőnap: augusztus 13. kedd 20:30

Ajánló


Shakespeare egyik legismertebb vígjátéka egyben keserédes dráma a szerelem természetéről. Fiatalok vesznek el egy elvarázsolt erdőben, és miközben párjukat keresik,…

Ozsgyáni Mihály: CSAK EGY KIS TERÁPIA vígjáték 2 részben

Az irodalmi-zenei estek mindig nagy érdeklődésre tartanak számot. Különösen érvényes ez akkor, amikor két rendkívül népszerű kortárs magyar író, Spiró…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!