Program


Hat tánc

Hat tánc

Az előadás a mindennapjainkról szól. Egy közösség egymáshoz való viszonyulását követhetjük nyomon különböző életérzések és tételek által.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:30

Hat tánc
A Feledi Project táncelőadása reflexió Bartók Béla Román népi táncok című művére

Táncosok: Hortobágyi Brigitta, Tóth Brigitta, Hoffmann Luca, Safranka-Peti Zsófia, Taba Benjamin, Nagy Csaba Mátyás, Feledi János

Zene:
Oláh Dezső Trió: Oláh Dezső – zongora, Oláh Péter – bőgő, Pecek Lakatos András – dob.

Látvány, jelmez: Matisz Gábor, Feledi János
Rendező-koreográfus: Feledi János

Reflexió Bartók Béla Román népi táncok című művére. Az 1915-ben zongorára íródott mű dob, bőgő és zongora adaptációja. Népi életképek. Az előadás a mindennapjainkról szól. Egy közösség egymáshoz való viszonyulását követhetjük nyomon különböző életérzések és tételek által. A darabban az emberi egzisztencia határait kutató expresszionizmus és az irónia, valamint a szándékos egyszerűség és a kontrapunktikus, a zeneileg ellenpontos összetettség jól megférnek egymás mellett.

Produkciós partner: Pro Progressione. Az alkotó a Magyar Művészeti Akadémia Művészeti Ösztöndíjprogramjának ösztöndíjasa.

Az előadás hossza: 50 perc, egy részben

Ajánlatunk


A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú zene jellemzi a Jack Holler sajátságos stílusát, amelyet a zenekar a következőképp jellemez: "Heartbroken Rhythm Syndrome": A zenekar jelenleg első nagylemezének megjelentetése mellett, új magyar nyelvű dalokon is dolgozik.

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Ajánló


Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a…

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!