Program


Aktuális előadásokFelicián koncert műsorában a legnagyobb klasszikusok mellett filmzenék, népdalok, és saját szerzeményei szólalnak meg. A szentendrei koncertre egy igazi egyedi meglepetés repertoárral készül, melyben személyes kedvenceit hozza el a közönségnek. Legyem szó népdalról, vagy ismert klasszikus darab átiratáról nem fog ezúttal sem csalódást okozni a nézőknek!
Játszon bármit, az magán hordozza egyedi, senkivel össze nem téveszthető stílusát, zenei sármja játszi könnyedséggel nyitja meg a hallgatók szívét a komolyzene irányába.
Gyönyörű ívekben gondolkodik és kézen fogva vezeti végig hallgatóját egy nagyon színes instrumentális (hangszeres) zenei világban. Otthonosan kombinálja a szimfonikus hangzást és az elektronikus zenei elemeket, de amikor egy dal úgy kívánja, saját csellójátékát többszörözi meg.
2018 nyarán Great GreatGrandma címmel jelent meg első önálló albuma, melyen mindenki által ismert népdal motívumokból ihletet merítve készítette el saját bátor, és korszerű feldolgozásait. Az album mottója: Ükanyám dalai az én világomban
2019-ben a keringők és etűdök világába kalauzolja a hallgatót No2 című lemezének dalain keresztül.
Az albumon található tizenegy vadonatúj dal mind Felicián saját szerzeménye, zenei világának, sokszínűségének izgalmas lenyomata.
Múlt és jelen műfajok és stílusok, olyan harmóniában fonódnak egybe játékában, hogy az egész estén át tartó varázslat még hosszú ideig elkíséri a hallgatóját.

A rendezvény 14 éves korig ingyenes!

Ajánló


A fesztiválszezon során - annak nevének ellenére - klubokban is játszanak zenekarok, így a szentendrei Barlang klubban is, és a…

A 2020-ban harmincöt éves fennállását ünneplő Hot Jazz Band zenekar leginkább a korai jazz és a két világháború közötti magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!