Program


Nyílt Fórum - regisztráció 08.16.

Nyílt Fórum - regisztráció 08.16.

Évának sikerül kiházasodnia a faluból, de még hogy! Egy vállalkozóhoz, Attilához megy hozzá. Megszületik a gyerekük, Nándi. Először egy vidéki nagyvárosba, aztán Budapestre költözik a család. Éva azonban képtelen az „áloméletre".

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 16. hétfő, 18:00

Maros András: REDŐNY

szereplők: Bíró Kriszta, Hajduk Károly, Schruff Milán, Stork Natasa, Takács Géza

dramaturg-mentor: Blastik Noémi
rendező: Porogi Dorka

Maros András (1971) író, drámaíró. Kilenc prózakötetén kívül több száz irodalmi publikációja jelent meg folyóiratokban, heti- és napilapokban. Drámáiból országszerte születtek előadások – ezek közül néhány a Nyílt Fórum programból nőtte ki magát. Legutóbbi színpadi írása az Elég erős c. „karanténdráma" volt, amelyből Szenteczki Zita készített zoom-filmet.

Évának sikerül kiházasodnia a faluból, de még hogy! Egy vállalkozóhoz, Attilához megy hozzá. Megszületik a gyerekük, Nándi. Először egy vidéki nagyvárosba, aztán Budapestre költözik a család. Éva azonban képtelen az „áloméletre". Egymást követik az alkalmazkodással járó nehézségek, és a férje elhallgatott titkai is a felszínre kerülnek – az anyja „segítsége" pedig csak ront a helyzeten. Egyre halmozódó problémáival egyedül marad, hamarosan az egész világ ellenséggé válik, a túlerő ellen vívott magányos harcban rosszabbnál rosszabb döntéseket hoz... Mi lehet a vége ennek a lelki lejtmenetnek?

A felolvasást követő beszélgetésen részt vesz: Szél Dávid pszichológus

Ajánlatunk


A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Ajánló


A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú…

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!