Program


SzentEndrei Szalon - regisztráció

SzentEndrei Szalon - regisztráció

A SzentEndrei Szalon egy-egy alkalommal kb. 70 - 90 perc időtartamú, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Felhívjuk figyelmüket, hogy jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, valamint a beszélgetést rögzíti a TV Szentendre, így a felvétel látható lesz a TV Szentendre műsorában, majd Endrei Judit Youtube csatornáján és a Szentendrei Teátrum online felületein is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 20. vasárnap, 17:00

SzentEndrei Szalon

Feke Pál énekes és Krizbai Gergely Krizbo grafikus lesznek Endrei Judit vendégei a februári SzentEndrei Szalonban.

Mindkét meghívottunk szentendrei lakos, a művészet nagyon különböző területeiről érkeznek a diskurzusra a Szamos Cukrászda Klimt termébe. A beszélgetés mellett Feke Pál természetesen énekelni is fog, Krizbo pedig különleges, interaktív módon fogja illusztrálni az estet.

A SzentEndrei Szalon egy polgári-művészeti-beszélgetős délután, mely során Endrei Judit közönség előtt lát vendégül egy-egy szentendrei alkotóművészt (képzőművészt/szobrászt/iparművészt/ötvösművészt), akihez mindig meghívunk egy helyi, vagy dunakanyarbeli előadóművészt is. Fő célunk a közösségépítés és a lokálpatriotizmus, mert tudjuk, hogy Szentendre – és a térség – lakói valóban kíváncsiak kedvelt művészeikre.

A SzentEndrei Szalon egy-egy alkalommal kb. 70 - 90 perc időtartamú, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Felhívjuk figyelmüket, hogy jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, valamint a beszélgetést rögzíti a TV Szentendre, így a felvétel látható lesz a TV Szentendre műsorában, majd Endrei Judit Youtube csatornáján és a Szentendrei Teátrum online felületein is. A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak hang és filmfelvétel készítéséhez.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük kattintson a jegyvásárlás gombra, és vegyen 0 Ft-os jegyet.
Mindenkit szeretettel várunk!

Ajánlatunk


A zenekar minden tagja külön-külön több híres magyar es külföldi zenésszel játszott már együtt, pl: Balázs Fecó, Korál, Závodi János, Török Ádám, Pribil Gyuri, Örökség, Ken Hensley

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Ajánló


megzenésített, szépernői prózavers BALLA ESZTERREL ÉS SZABÓ KIMMEL TAMÁSSAL

Habár remekmű, nem véletlen, hogy eddig csupán kétszer mutatták be. Zavarba hozza a nézőt, mert olyan tabukat tör meg, melyekről…

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!