Program


Aktuális előadásokSaját döntéseink mellett találkozásaink, embertársainkkal való kapcsolataink határozzák meg életünket, szüntelenül formálják személyiségünket, és terelnek minket a végzetünk felé. Cziffra György megpróbáltatások sorával volt kénytelen szembenézni, hogy kiteljesíthesse bámulatos tehetségét. S bár életének eseményei önmagukban is lehengerlők, ha kicsit figyelmesebben tekintünk e sorsra, világossá válik: valójában kapcsolatai, fontos találkozásai, hozzá közel és távolabb álló embertársai voltak útjának terelői, segítői.
Balázs János, aki Cziffra örökségének egyik leggondosabb művelője, Gubik Petra Junior Príma-díjas színésznő segítségével idézi fel e legendás sors fontos mozzanatait. Próza és muzsika, klasszikus- és könnyűzene együttes erővel varázsolja a színpadra a történelem legviharosabb korszakát, régi pesti lokálok hangulatát, bensőséges jeleneteket és tanulságos fordulatokat, amelyekbe nem csak belefeledkezni érdemes: tanulnunk is illik belőlük.

ELŐADÓK: Gubik Petra - Balázs János zongoraművész
Dramaturg: O. Horváth Sári

A Cziffra Fesztivál és a Szentendrei Teátrum  közös koncertje.
Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül.

A program támogatói: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Cziffra Fesztivál
esőhelyszín: Városháza díszterme

Ajánló


Felső Tízezer koncert Szentendrén a Barlangban, vendég a tigris szofi!

Co Lee kérlelhetetlen, punkos őszinteséggel és zsigeri természetességgel ad elő és alkot. Az angolul és magyarul egyaránt megszólaló rapper egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!